به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رضا قلیپور با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری از گرازهای وحشی بر عهده محیط زیست است، افزود: در این راستا مجوز شکار صادر و بزودی با هماهنگی محیط زیست شکارچیان ماهر برای شکار و کاهش جمعیت گزارهای وحشی به منطقه اعزام می شوند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه حمله گراز ها به بیش از 200 هکتار از اراضی کشاورزی چالدران خسارت وارد کرد، اظهار داشت: گراز های وحشی با حمله به مزارع گندم، جو، چغندر قند، یونجه کدو و سیب زمینی و سیب بیش از 43 میلیارد ریال خسارت به زمین های کشاورزی وارد کرده اند.
فرماندار چالدران با بیان اینکه این شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی به عنوان یکی از زیستگاههای اصلی گرازهای وحشی محسوب می شود، ادامه داد: متاسفانه حضور این حیوانات موجب بروز مشکلات اساسی در منطقه شده است.
قلیپور با اشاره به اینکه هم اکنون اهالی هشت روستای شهرستان در معرض خطر اصلی حمله گراز های وحشی قرار دارند، یادآور شد: هجوم گله ای در شب و مخفی شدن گرازها در پشت نیزارها موجب عدم یافتن آنها از سوی مردم شده و به این دلیل خسارات وارده افزایش می یابد.
در سالهای اخیر تخریب و تصرف زیستگاه های اصلی گرازهای وحشی در منطقه چالدران و تبدیل آنها به اراضی کشاورزی موجب بروز مشکلات زیست محیطی شد و هشت روستا را در معرض خطر قرار داد به همین دلیل طرح تعدیل جمعیت این حیوان وحشی در دست اجرا است.
به نظر می رسد فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عنوان حلقه گمشده برای صیانت و حفاظت از محیط زیست و گونه های مختلف حیوانی و جانوری می تواند تا حد زیادی از بروز این مشکلات جلوگیری کند.
نظر شما